Trippelmeny

Vi starter med 3 små forretter på ett brett:

Kamskjell fra Rogn med eple og agurk

Sjøkreps suppe med sitrus-skum

Andebryst fra Holte

– til hovedrett serverer vi:

Kalv fra Sogn, vår spesialitet

– vi avslutter med 3 små desserter på ett brett:

Sjokoladedrøm med multer

«Brent krem» med eple

Ost fra Norske ystere

 

Trippelmeny 635,- ( 685,-med pinnekjøtt hovedrett)

Vinpakke 465,-

 


Forretter

«Akevittbrett»
Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer
250,- (laktose, egg, hvetegluten, fisk, bløtdyr, selleri)

Sjøkrepssuppe med sitrus-skum
155,- (laktose,  skalldyr)

Marinerte kamskjell med eple og agurk, estragonmajones og ørretrogn
155,- (skalldyr, fisk, egg)

Andebryst fra Holte gård med geitostkrem, tyttebær og urter
155,- (egg)


Hovedretter

Gourmetkalv fra Sogn, annapotet, selleri og persillerotpure, jordskokkconfit,
syltet kantarell og stoutsaus.
345,- (laktose, selleri)

Røykt pinnekjøtt fra Evanger med kålrotstappe og poteter
398,- (laktose)

Dagens ferske fiskefangst med gulrot fra Brimse,
beter, Bjærtnespoteter, smørsaus med eple og syltet rødløk
345,- (fisk, laktose)

 

Desserter

Sjokoladedrøm  med multer og pistasienøtter
135,- (egg, laktose, nøtter)

«Brent krem» med julekrydder og eplesorbet
135,- (hvetegluten, laktose)

Gode oster fra norske ystere, kompott,
salte valnøtter og knekkebrød
145,- (1 hvete, 7, 8)

 

 

 


Allergener

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.