Forretter

Smørstekt skorsonerrot, skorsonerrotchips, spekeskinke, steinbitkaviar og smørsaus 155,- (melk, fisk)

Hvit asparges med speileggskum, tomat, tomatvinaigrette, speket egg og ost fra Eiker Gårdsysteri

155,- (egg, melk, sulfitt)

Gravet bifangst med syrlig yoghurt, paprika-vinaigrette, salat og fritert kapers

155,- (melk, fisk, sulfitt)

Hovedretter
Gourmetkalv fra Vestland med gulrotpuré, bakt og syltet gulrot,
ramsløk-sjy samt Annapotet
385,- (melk, sulfitt)

Braisert kje med rosettkål, reddik, timiansmuler, timiansjy samt potetpuré
385,- (hvete, melk, sulfitt)

Dagens fangst med fennikelpuré, neper, purreløk-confit, eplesider-velouté og smørstekte poteter
385,- (fisk, melk, sulfitt)

Desserter
Estragon og yoghurt sandwich-iskrem
155,- (hvete, egg, melk)

Konfektkake, sjokolade-valnøtt ganache, bjørnebærmousse og melkesorbet 155,- (melk, egg, valnøtt)

Oster fra norske ystere, kompott, valnøtt og knekkebrød
175,- (hvete, rug, melk, sesam, valnøtt)

Med forbehold om endringer

Trippelmeny

Først servers 3 små forretter på et brett:

Smørstekt skorsonerrot, skorsonerrotchips, spekeskinke, steinbitkaviar og smørsaus (melk, fisk)

Hvit asparges med speileggskum, tomat, tomatvinaigrette, speket egg og ost fra Eiker Gårdsysteri (egg, melk, sulfitt)

Gravet bifangst med syrlig yoghurt, paprika-vinaigrette, salat og fritert kapers (melk, fisk, sulfitt)

Deretter følger vår spesialitet:

Gourmetkalv fra Vestland med gulrotpuré, bakt og syltet gulrot,
ramsløk-sjy samt Annapotet (melk, sulfitt)

…og til slutt: 3 små desserter på et brett:
Estragon og yoghurt sandwich-iskrem
(hvete, egg, melk)

Konfektkake, sjokolade-valnøtt ganache, bjørnebærmousse og melkesorbet (melk, egg, valnøtt)

Oster fra norske ystere, kompott, valnøtt og knekkebrød
(hvete, rug, melk, sesam, valnøtt)
685,-

Drikkemeny: 485,- / Alkoholfri drikkemeny: 200,-
Med forbehold om endringer


Allergener

Merket under hvert menypunkt