Trippelmeny

Vi starter med 3 små forretter på ett brett:

Grillet kamskjell med sellerikrem og syltet selleri med sitron

Grillet brissel med spisskålkrem, løpstikkeolje og eple

Strandkrebbesuppe

– til hovedrett serverer vi:

Kalv fra Sogn, vår spesialitet

– vi avslutter med 3 små desserter på ett brett:

Bringebær, peanøtt og hvit sjokoladekrem

Yoghurt fra Krokeide med jordbær, mandelkrokan og mynte

Ost fra Norske ystere

 

Trippelmeny 635,-

Vinpakke 465,-

 


Forretter

«Akevittbrett»
Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer
250,- (laktose, egg, hvetegluten, fisk, bløtdyr, selleri)

Grillede kamskjell fra Rong med kremet og syltet selleri, dillolje og jordskokkchips
155,- (laktose,  skalldyr)

Strandkrabbesuppe
155,- ( skalldyr, laktose)

Grillet brissel med hvitkålpure, løpstikkeolje og eple
155,- (hvetegluten,laktose)


Hovedretter

Gourmetkalv fra Sogn på to vis, Annapotet, knutekålpure, kalvsjy, pepperrot og stikkelsbær
345,- (laktose, selleri)

Kylling fra Holte rullet med salvie, løk, sjy, potetpure, beter og sprøtt kyllingskinn

365,-(laktose, selleri)

Dagens ferske hvite fiskefangst med smørstekte Bjærtnespoteter, fenikkel, smørsaus med gressløk og ørretrogn
345,- (fisk, laktose)

 

Desserter

Bringebær , peanøtter og hvit sjokoladekrem
135,- (egg, laktose, peaønøtter)

Yoghurt fra Krokeide med jordbær, mandelkrokan og mynte
135,- ( laktose, mandel)

Gode oster fra norske ystere, plomme,
salte valnøtter og knekkebrød
145,- (hvetegluten, laktose,valnøtt)

 

 

 


Allergener

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.