Vi starter med 3 små forretter på ett brett:
Grillet kamskjell med sellerikrem og syltet selleri med sitron
Grillet brissel med spisskålkrem, løpstikkeolje og eple
Strandkrebbesuppe
– til hovedrett serverer vi:
Kalv fra Sogn, vår spesialitet
– vi avslutter med 3 små desserter på ett brett:
Bringebær, peanøtt og hvit sjokoladekrem
Yoghurt fra Krokeide med jordbær, mandelkrokan og mynte
Ost fra Norske ystere
Trippelmeny 635,-
Vinpakke 465,-
«Akevittbrett»
Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer
250,- (laktose, egg, hvetegluten, fisk, bløtdyr, selleri)
Grillede kamskjell fra Rong med kremet og syltet selleri, dillolje og jordskokkchips
155,- (laktose, skalldyr)
Strandkrabbesuppe
155,- ( skalldyr, laktose)
Grillet brissel med hvitkålpure, løpstikkeolje og eple
155,- (hvetegluten,laktose)
Gourmetkalv fra Sogn på to vis, Annapotet, knutekålpure, kalvsjy, pepperrot og stikkelsbær
345,- (laktose, selleri)
Kylling fra Holte rullet med salvie, løk, sjy, potetpure, beter og sprøtt kyllingskinn
365,-(laktose, selleri)
Dagens ferske hvite fiskefangst med smørstekte Bjærtnespoteter, fenikkel, smørsaus med gressløk og ørretrogn
345,- (fisk, laktose)
Bringebær , peanøtter og hvit sjokoladekrem
135,- (egg, laktose, peaønøtter)
Yoghurt fra Krokeide med jordbær, mandelkrokan og mynte
135,- ( laktose, mandel)
Gode oster fra norske ystere, plomme,
salte valnøtter og knekkebrød
145,- (hvetegluten, laktose,valnøtt)
(Merket i menyen med nummer i parentes)
1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.