Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Kongekrabbe med sitron confitert fennikel, taskekrabbe og strandkrabberagu.

 

Skogsoppsuppe med ristede kantareller, sprø jordskokkchips.

 

Kveite gravet med akevitt

servert med agurk, dill, potet, salat, cremefraiche og knekkebrød.

(1 hvete,2,4,7,10,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn, entrecote og kjake, estragonsaus,

 knutekålpure, bacon og småpoteter

(7,9,12)

 

… og til slutt tre desserter på ett brett

Jørns yoghurt fra Krokeide med sjokoladeskum,

karamelliserte pistasienøtter og solbærsorbet.

 

Sjokoladeterte med plommesorbet, hasselnøtter og plommer fra Gloppen.

 

Høstens epler i variasjon med kremost og sprø butterdeig

(1hvete,3,7,8)

 

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1 hvete,2,4,7,10,12)

 

Kongekrabbe med sitron confitert fennikel, taskekrabbe og strandkrabberagu

145,- (2,7,9,12)

Skogsoppsuppe med ristede kantareller, sprø jordskokkchips og persilleolje

135,- (,7,12)

Kamskjell med blomkålpure, eplesirup, potetchips og russiske erter

145,-(1 bygg,7,12,14)

Kveite gravet med akevitt

servert med agurk, dill, potet, salat, cremefraiche og knekkebrød

135,- (1 hvete,4,7,12)

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn, entrecote og kjake, estragonsaus,

 knutekålpure, bacon og småpoteter

298,- (7,9,12)

 Lammeribber fra Hardanger

servert med potetpure, smørstekt spisskål, syltet gresskar og lammesjy

298,- (7,9,12)

Elgbiff fra Nord Trøndelag med kantareller, Annapotet,

 løpstikkesaus, gulbetpure og syltede plommer

305,-(7,9,12)

Dagens ferske fiskefangst med speltperler,

linser, bakt gulrot og stangselleri, salviesaus og skorsonnerotchips

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

DESSERTER

Jørns yoghurt fra Krokeide med sjokoladeskum,

Karamelliserte pistasienøtter og solbærsorbet

115,- (7,8)

Sjokoladeterte med plommesorbet, hasselnøtter og plommer fra Gloppen

115,-(1hvete,3,7,8)

Høstens epler i variasjon

 med kremost og sprø butterdeig

115,-(1 hvete 3,7)

Gode oster fra norske ystere, blåbærkompot,

salte valnøtter og knekkebrød

115,-(1hvete, 7,8)

 

 

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.