Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Bakt og brent blomkål,syltet blomkål,hollandaise, Haukelichevre og skorsonnerrotchips.

Blåskjellsuppe med syltede neper, sprø jordskokk og korianderolje.

Hardangerørret med syltede grønnsaker, sennepsflarn og frisk salat i cremefraiche

 (1,3,4,7,10,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med persillerot og persillepure, bakt gulrot,

 syltet rødløk, asparges, grillet brissel og stikkelsbærsaus

298,-

(7,9,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Jørns yoghurt fra Krokeide med bringebær, lakrisskum og lakris/karamellflarn 

 Sjokoladeterte med hasselnøtter, pistasienøtter, kaffeis og solbær

Ostekake med kjeksbunn, rabarbra og havrekjeks

 (1 hvete og havre 3,7,8) 

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (3,4,7,10 ,12)

 

FORRETTER

 

Bakt og brent blomkål, syltet blomkål, hollandaise, Haukelichevre og skorsonnerrotchips.

135,- (3,7,12)

Blåskjellsuppe med syltede neper, sprø jordskokk og korianderolje

135,- (,7,12,14 )

Hardangerørret med syltede grønnsaker, sennepsflarn

og frisk salat i creme fraiche med sennep og ørretrogn

135,- (3,4,7,10,12)

Tartar av geitekillingfilet med syltet ramsløk, kapers, løk,

persillemajones, reddiker og brødkrunsj

135,-

(1 emmer,3,7,10,12)

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn med persillerot og persillepure, bakt gulrot,

 syltet rødløk, asparges, grillet brissel og stikkelsbærsaus

298,- (7,9,12,)

 Andelår fra Holte gård servert med ramsløkpotet,

gulrotpure, sitronbakt skorsonerrot, honning og ramsløksaus

298,- (7,9,12)

Røykt og langtidsstekt oksebrisket, nykål, bakte småtomater, pepper og sennepsaus, broccolini samt potetpure

298,-

(7,9,10,12)

Dagens ferske fiskefangst med speltperler,

brønnkarse og ingefærsaus, reddiker, neper,vårløk og sprø persillerot

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

DESSERTER

Jørns yoghurt fra Krokeide med bringebær, lakrisskum,

lakris/karamellflarn og bringebærsorbet

115,- (1hvete,7)

Sjokoladeterte med jordbær og snøfriskkrem, salte pistasienøtter samt lime og jordbærsorbet.

115,-(1hvete,3,7,8)

Rabarbra ostekake med kjeksbunn, rabarbrakompot og havrekjeks

115,-(1 hvete og havre 3,7)

 

Oster fra norske ystere servert med

 ripsgele, honningkrunsj og brød

115,-(1 hvete,3,7)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.