Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Gulrotsuppe med  chevre, salte og ristede gresskarkjerner og urteoljeolje

 

Kongekrabbe med blomkålpure, purre, radicchio rosso eplesirup og potetchips

 

Gravet Hardangerørret med einer og dill, eggekrem med black garlic, syltet rødløk og hjemmelaget knekkebrød

 (1 emmer hvete og havre, 2,3,4,7,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med oksehalesaus,

sellerirotpure, rosettkål,fritert kapers , syltet rødløk og poteter fra Bjærknes

 (7,9,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Jørns yoghurt med smak av riskrem,

servert med blåbærsorbet, knust pepperkake og sitrontimian.

 

Sjokoladefudge med multesorbet, multemousse, multesaus og  hasselnøtter.

 

Ost fra norske ystere servert med

hasselnøtter, honning, fikenkompott og knekkebrød

(1 hvete,3,7,8,12)

 

575,-

(675,- med pinnekjøtt hovedrett i stedet for kalv)

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1 emmer hvete og havre, 2,3,4,7,12)

Gulrotsuppe med chevre, salte og ristede gresskarkjerner og urteoljeolje

135,- (7,12)

 

Lun leverpostei med sylteagurk, bacon, sopp, toast og syltet pære

145,-(1 emmer og hvete, 3,7,12)

Kongekrabbe med blomkålpure,purre, radicchio rosso eplesirup og potetchips

145,- (2,7,12)

Gravet Hardangerørret med einer og dill, eggekrem med black garlic,

syltet rødløk og hjemmelaget knekkebrød

145,- (1hvete og havre 3,4,7,12)

HOVEDRETTER

Svinekjaker braisert i rosmarin, juleøl og julekrydder servert med potetpure,

rødkål, bakte rotgrønnsaker og sprø baconsvor.

298,- (1 bygg,7,9,12)

Gourmetkalv fra Sogn med oksehalesaus,

persillerotpure, rosett kål, fritert kapers, syltet rødløk og poteter fra Bjærknes

298,- (7,9,12,)

Juletorsk, kremede speltperler med rødbet, bakte og syltede beter,

 brokkolini, kjørvelolje og ostedryss av Samnangerost.

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

Røkt pinnekjøtt fra Evanger med poteter, kålrotstappe og tyttebær

398,-

(7)

DESSERTER

Jørns yoghurt med smak av riskrem,

 servert med blåbærsorbet, knust pepperkake og sitrontimian

125,- (1 hvete 3,7)

Ostekake med smak av kirsebær, ristede mandler og kirsebærsorbet

125,- (1, hvete, havre,3,7,8,12)

Sjokoladefudge med multesorbet, multemousse, multesaus og  hasselnøtter

125,- (1 hvete,3,7,8,12)

Oster fra norske ystere servert med

hasselnøtter, honning, fikenkompott og knekkebrød

125,- (1 hvete, 7,8,12)

 

 

 

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.