Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Kremet jordskokksuppe med steinsoppolje, linfrø og solsikkekjerner

Santa Kristina skinke med feldtsalat, Bjertnæs poteter, syltet rødløk, rømmedressing og knekkebrød

Hardangerørret bakt med Haukeli chevre, smørstekt spisskål med tare og sitron samt speket eggeplomme

(1 emmer og hvete, 3,4,7,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med Annapotet, gresskarpure, timian og anissaus, bakt persillerot, syltet gresskar og brokolini

(7,9,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Terte fylt med solbæreggekrem og italiensk marengs , salte valnøtter, karamellkjeks og solbærsorbet

Sjokolade og lakriskrem med bringebærsorbet og brunet hvit sjokolade

Oster fra norske ystere servert med

Aprikoskompott, fruktbrød og puffet honning

(1 hvete, 3,7,8,12)

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1 emmer og hvete, 3,4,7,12)

Kremet jordskokksuppe med steinsoppolje, linfrø og solsikkekjerner

135,- (7,12)

Santa Kristina skinke med feldtsalat, Bjertnæs poteter, syltet rødløk, rømmedressing og knekkebrød
145,- (1 emmer og hvete,7,12)

Kamskjell med hasselnøtt og persillerotpure, bakt stangselleri samt sherry og appelsin sirup

145,- (7, 8 hasselnøtt, 9, 12, 14)

Hardangerørret bakt med Haukeli chevre,

smørstekt spisskål med tare og sitron samt speket eggeplomme

145,- (3,4,7)

HOVEDRETTER

Svinekjaker braisert i eple og estragon, jordskokk og byggdumplings,

bakt sellerirot, potetpure og skorsonerrotchips.

298,- (1 bygg,7,9,12)

Gourmetkalv fra Sogn med Annapotet, gresskarpure, timian og anissaus,

bakt persillerot, syltet gresskar og brokolini

298,- (7,9,12)

Torsk med smørstekte røtter og fennikel, speltperler med spinat,

syltet blomkål, jordskokkchips og dillsmørsaus

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

Reinsdyrbiff med hasselbakt rødbet og potet fra Bjertnæs,

rosenkål,knutekålpure samt portvinsaus

398,-

(7,9,12)

DESSERTER

Terte fylt med solbæreggekrem og italiensk marengs, salte valnøtter,

karamellkjeks og solbærsorbet

125,- (1 hvete 3,7,8)

Pistasjkrydderkake med pistasjkremost og salt Jørns yoghurtis

125,- (1, hvete, havre,3,7,8)

Sjokolade og lakriskrem med bringebærsorbet og brunet hvit sjokolade

125,- (3,7,12)

Oster fra norske ystere servert med

Aprikoskompott, fruktbrød og puffet honning

125,- (1 hvete, 3, 7)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

  1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
  2. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.