Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Hvite asparges rullet i tørket tare med dillemulsjon, syltet fennikel og spirer.

Blåskjellsuppe med syltede neper, sprø jordskokk og korianderolje.

Hardangerørret med syltede grønnsaker, sennepsflarn og frisk salat i cremefraiche

 (1,3,4,7,10,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med persillerot og persillepure, bakt gulrot,

 syltet rødløk, asparges, grillet brissel og stikkelsbærsaus

298,-

(7,9,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Jørns yoghurt fra Krokeide med bringebær, lakrisskum og lakris/karamellflarn 

 Sjokoladeterte med hasselnøtter, pistasienøtter, kaffeis og solbær

Ostekake med kjeksbunn, rabarbra og havrekjeks

 (1 hvete og havre 3,7,8) 

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (3,4,7,10 ,12)

 

FORRETTER

 

Hvite asparges rullet i tørket tare med dillhollandaise, syltet fennikkel og spirer  

135,- (3,7,12)

Blåskjellsuppe med syltede neper, sprø jordskokk og korianderolje

135,- (,7,12,14 )

Hardangerørret med syltede grønnsaker, sennepsflarn

og frisk salat i creme fraiche med sennep og ørretrogn

135,- (3,4,7,10,12)

Tartar av geitekillingfilet med syltet ramsløk, kapers, løk,

persillemajones, reddiker og brødkrunsj

135,-

(1 emmer,3,7,10,12)

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn med persillerot og persillepure, bakt gulrot,

 syltet rødløk, asparges, grillet brissel og stikkelsbærsaus

298,- (7,9,12,)

 Andelår fra Holte gård servert med ramsløkpotet,

gulrotpure, sitronbakt skorsonerrot, honning og ramsløksaus

298,- (7,9,12)

Braisert geitekilling med smak av sitrus og ansjos,

servert med potetpure, sommerkål og sukkererter.

298,-

(4,7,9,12)

Dagens ferske fiskefangst med speltperler,

brønnkarse og ingefærsaus, reddiker, neper,vårløk og sprø persillerot

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

DESSERTER

Jørns yoghurt fra Krokeide med bringebær, lakrisskum,

lakris/karamellflarn og bringebærsorbet

115,- (1hvete,7)

Sjokoladeterte med hasselnøtter, pistasienøtter, kaffeis og solbær

115,-(1hvete,3,7,8)

Rabarbra ostekake med kjeksbunn, rabarbrakompot og havrekjeks

115,-(1 hvete og havre 3,7)

 

Oster fra norske ystere servert med

 ripsgele, honningkrunsj og brød

115,-(1 hvete,3,7)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.