Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

 

Tre forskjellige forretter på ett brett:

Santa Kristina skinke med hvit geitost rullet i aske, ristede gresskarkjerner, honning og feltsalat med rødbetvinagrette

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

Blåskjellsuppe med ramsløkolje og syltet jordskokk

(2,3,4,7,9,12,14)

 

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett:

Gourmetkalv fra Sogn på to vis, eplesaus,

mandelpoteter fra Røros og persillerotpure med syltet lilla gulrot

 

 (7, 9, 12)

 

… og til slutt tre desserter på ett brett:

Marengs med lakrisrot, eggekrem med lakris,

bringebærsaus og  bringebærsorbet

 

Mørk sjokoladekrem med solbærskum, karamelsiserte pistasienøtter og mandler

 

Fjellblåiskrem, valnøtt og aprikos, samt fikenmuffins og hvit sjokoladeganach

(1hvete,3,7,8)

575,-

Vinpakke 325,-
Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (2, 3, 4, 7, 9, 10, 12, 14)

Ferske, hvite asparges med hollandaise, tare og sprø chips

135,- (3, 7, 12)

 

Santa Kristina skinke med hvit geitost rullet i aske,

ristede gresskarkjerner, honning og feltsalat med rødbetvinagrette

135,- ( 3,7,12.)

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

135,- (2, 4, 7, 9, 12, )

Blåskjellsuppe med ramsløkolje og syltet jordskokk

135,- ( 7,9, 12, 14)

HOVEDRETTER

Vårkylling fra Hedemark fylt med ramsløk servert med speltperler fra Holli,

Bønesbacon, estragonsaus og vårens grønnsaker

289,- (1, 7, 12)

Gourmetkalv fra Sogn på to vis, eplesaus,

mandelpoteter fra Røros og persillerotpure med syltet lilla gulrot

289,- (7, 9, 12)

Okse brisket, røkt og marinert,

servert med potetpure, fritert potetrasp, løksaus, grønne grønnsaker og bakte klasetomater

289,- ( 7, 9)

Dagens ferske villfiskfangst med bakte reddiker, syltet fennikel,

 grønnkål, kjørvel og sitronsmør samt løpstikkepotetpure

289,- (4, 7)

DESSERTER

Hvit sjokoladeterte med tindvedkrem, yoghurtsorbet med smak av anis og sitrongress,

italiensk marengs og sjokoladeknas

       110,- (1,hvete, 3, 7, )

Marengs med lakrisrot, eggekrem med lakris,

bringebærsaus og bringebærsorbet

110,-( 3, 7, 8)

Mørk sjokoladekrem med solbærskum, karamelsiserte pistasienøtter og mandler samt ripskonfekt og nugattkonfekt med hasselnøtt

110,-( 3,7,8)

Fjellblåiskrem, valnøtt og aprikos, samt fikenmuffins med hvit sjokoladeganach

110,-(1,hvete 7, 8, )

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.