Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

Leverpostei med confitert eggeplomme, ripsgele, sprøtt rede og spirer.

Bakt Hardangerørret med ørretrogn, dillkrem, syltet fennikel og brødkrunsj.

Rødbetsuppe med brent svart pepper, hvit geitost, løpstikkolje og jordskokkchips

(1 emmer,3,4,7,12)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med kalvehale og salviesaus,

småpoteter, knutekål, syltet rødløk og sellerirotpure

(1 emmer,3,4,7,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Tjukkmelkspudding med lakris, blåbærskum og havreflarn. 

Hvit sjokoladeterte med kardemomme, appelsinsorbet, karamellisert pistasje og sjokoladeflak .

Oster fra norske ystere servert med

hasselnøtter, honning, aprikos og knekkebrød

(1havre,hvete,3,7,8mandel) 

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1 emmer,3,4,7,12)

Røkt gåsehjerte med confitert eggeplomme, ripsgele, sprøtt rede og spirer

135,- (3)

Bakt Hardangerørret med ørretrogn, dillkrem, syltet fennikel og brødkrunsj

135,- (1,emmer,4,7,12)

Kamskjell fra Øygarden

med persillerotpure, kapersjy og fritert kapers

135,- (7,9,12,14 )

Rødbetsuppe med brent svart pepper grillet hvit geitost, løpstikkolje og jordskokkchips

135,- (7,12)

HOVEDRETTER

Langtidsbakt patterand av svin, hjemmelaget surkål,

mini raspeballer, sennepsmørsaus og grønnsaker

298,- (1bygg,7,9,10,12)

Gourmetkalv fra Sogn med kalvehale og salviesaus,

småpoteter, honnigbakt knutekål, syltet rødløk og sellerirotpure

298,- (7,9,12,)

Reinsdyr med rosenkålpure, sherrysaus, timianpotet, potetchips og bakt gresskar

298,- (7,9,12)

Dagens ferske fiskefangst med steinsoppsmørsaus,

potetpure med samnangerost, skorsonerrotchips, syltet lillarot og friske grønnsaker

298,- (4,7,12)

DESSERTER

Tjukkmelkspudding med lakris, blåbærskum, havreflarn og lakrismakron

115,- (1bygg,7,9,10,12)

Hvit sjokoladeterte med kardemomme, karamellisert pistasje, appelsinsorbet og sjokoladeflak

115,-(1hvete,3,7,8)

Snøfrisk og solbærkrem på sjokoladebunn, salte valnøtter og karamellkjeks

115,-(3,7,8)

Oster fra norske ystere servert med

hasselnøtter, honning, aprikos og knekkebrød

115,-(1 havre, hvete,7,8) 

 

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Melk 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.