Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

 

Tre forskjellige forretter på ett brett

Speke skinke fra Tind, potetsalat med Santa Kristinaskinke og rømme,

 appelsin, fennikel og hveteølkompott

 

Strandkrabbesuppe med krabbekjøtt og yoghurtdressing

 

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

 

 (1,emmer,2,3,4,7,9,10,12)

 

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med sellerirotpure,

 ripssaus, gul gulrot, vårløk og småpoteter

(7,9,12)

… og til slutt tre desserter på ett brett

Sjokolade fudge med pistasjenøtter, karamell, peanøtter og kirsebærsorbet

 

Ostekake med Snøfrisk og bringebær, servert med tinvedskum,

karamellkjeks og bringebærsorbet

 

Oster fra norske ystere servert med fiken, hasselnøtt honning og fruktbrød

(1,3,5,7,8)

575,-

Vinpakke 325,-

Juicepakke 185,-

 

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

                             198,- ( 1 emmer,2 3,4,7,8valnøtt,10,12)

Hjertesalat med sitronvinagrette, Haukli chevre, confitert egg, rå reddik

salte valnøtter og syltet rødløk

          135,- (3,7,8,12)

Speke skinke fra Tind, potetsalat med Santa Kristinaskinke og rømme, knekkebrød

 appelsin og fennikel

       135,- (1,hvete,havre,7,11,12)

Strandkrabbesuppe med krabbekjøtt, potetchips med cayenne og yoghurtdressing

             135,- (2,7,9,12,)

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

                                 135,- (1 emmer, 3, 4, 7, 9,10, 12)

 

HOVEDRETTER

Andelår fra Holte gård med speltperler tilsmakt med Bønesbacon,

rabarbrasaus, sjalott og hvitløkspure, vårløk, reddik og skorsonerrotchips

289,- (7,9,12)

Gourmetkalv fra Sogn med sellerirotpure,

 ripssaus, gul gulrot, vårløk og småpoteter

289,- (7,9,12)

Geitekilling fra vestlandet med eplesaus, potetpure, nykål, nepe og sukkererter

289,- (7,9,12)

Dagens ferske villfiskfangst med bakte reddiker, syltet fennikel,

 grønnkål, kjørvel og sitronsmør samt løpstikkepotetpure

289,- (4,7,9,12)

DESSERTER

Sjokolade fudge med pistasjenøtter, karamell, peanøtter og kirsebærsorbet

110,- (5,7,8)

Hvit sjokoladeterte med sommerens rabarbra, friske jordbær,limesukker  og yoghurtsorbet

110,-(1,3,7)

Ostekake med Snøfrisk og bringebær, servert med tinvedskum,

karamellkjeks og bringebærsorbet

110,-(1,3,7)

Oster fra norske ystere servert med fiken, hasselnøtt honning og fruktbrød

110,-(1,3,7,8)

 

 

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.