Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Meny under sykkel vm 15-24 september:

Trippelmeny 

Tre forskjellige forretter på ett brett

Steinsopp og sellerirot suppe med kantareller, jordskokkchips og løpstikkeolje

 

Taskekrabbe med eplechips, ørret og lodderogn, snøfriskkrem med dill,

 gresskarkjerner, feltsalat og vinagrette

 

Hardangerørret gravet i einebær med sennepseggekrem,

speket egg, syltet selleri og sennepsflak

(1 hvete og emmer,2,3,4,7,9,10,12)

 

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med  gulrotpure, småpoteter,

smørstekt knutekål, persille samt valnøtt og eplesaus

298,- (7,8,9,12)

 

… og til slutt tre desserter på ett brett

Lune Hardangerplommer med yoghurt is med anis og lakrismarengs

Sjokoladeterte med brunost, brunet hvit sjokolade, multer og multersorbet

Oster fra norske ystere servert med stikkelsbærkompott,

pistasienøtter,valnøtter honning og knekkebrød

(1hvete,3,7,8,12)

575,-

Vinpakke 325,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

«Akevittbrett»

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1 hvete og emmer,2,3,4,7,9,10,12)

Steinsopp og sellerirot suppe med kantareller, jordskokkchips og løpstikkeolje

135,- (7,9,12)

Taskekrabbe med eplechips, ørret og lodderogn, snøfrisk krem med dill, gresskarkjerner,feltsalat og vinagrette

135,- (2,7,12)

Hardangerørret gravet i einebær og akevitt

 servert med sennepseggekrem, speket egg, syltet selleri og sennepsflak

135,- (1 emmer og hvete, 3, 4, 7, 9,10, 12, )

 

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn med gulrotpure, småpoteter,

smørstekt knutekål, persille samt valnøtt og eplesaus

298,- (7,8,9,12,)

Dagens ferske villfiskfangst med salviepotetpure

strandkrabbesaus, grønnkål og syltede polkabeter

298,- (2,4, 7, 9, 12)

DESSERTER

Lune Hardangerplommer med yoghurt is med anis og lakrismarengs

115,-(3,7)

Sjokoladeterte med brunost, brunet hvit sjokolade, multer og multesorbet

115,-(1,3,7,12)

Oster fra norske ystere servert med stikkelsbærkompott, walnøtter,

pistasienøtter, honning og knekkebrød

115,-(1 hvete og havre,7,8)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.