Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Klosteret Mat & Vinhus

er vårt selskapslokale i Nordnes Bydelshus. Klosteret 2.

Her har vi selskaper,  vinsmakinger og mye annet gøy.

Følg med på våre facebook-sider for en oppdatering om hva som skjer.

Under sykkel vm  15-23 sept har vi samme meny som Spisekroken og  åpent 16.00-22.00 hver dag( stengt man 18 og tirs 19 sept)

Sykkel VM

15-24 september 2017

for booking ring 55 230115 eller mail post@spisekroken.no

Trippelmeny

 

Tre forskjellige forretter på ett brett

Steinsopp og sellerirot suppe med kantareller, jordskokkchips og løpstikkeolje

Taskekrabbe med eplechips, ørret og lodderogn, snøfriskkrem med dill,

 gresskarkjerner, feltsalat og vinagrette

Hardangerørret gravet i einebær mes eggekrem, speket egg, syltet selleri og brødchips

 

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett

Gourmetkalv fra Sogn med  gulrotpure, småpoteter,

smørstekt knutekål, persille samt valnøtt og eplesaus

298,- (7,8,9,12,)

 

… og til slutt tre desserter på ett brett

Lune Hardangerplommer med yoghurt is med anis og marengs

Sjokoladeterte med brunost, brunet hvit sjokolade, multer og multersorbet

Oster fra norske ystere servert med stikkelsbærkompott, pistasienøtter, honning og knekkebrød 

575,-

Vinpakke 325,-

Juicepakke 185,-

FORRETTER

Tre forskjellige små forretter på ett brett med tre utvalgte akevitter eller juicer.

198,- (1,3,4,7,10,12)

Steinsopp og sellerirot suppe med kantareller, jordskokkchips og løpstikkeolje

135,- (7,9,12)

Taskekrabbe med eplechips, ørret og lodderogn, snøfrisk krem med dill, gresskarkjerner,feltsalat og vinagrette

135,- (2,3,7,,9,12)

Hardangerørret gravet i einebær servert med eggekrem, speket egg, syltet selleri og brødchpis

135,- (1 emmer, 3, 4, 7, 9,10, 12, )

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn med gulrotpure, småpoteter,

smørstekt knutekål, persille samt valnøtt og eplesaus

298,- (7,8,9,12,)

Dagens ferske villfiskfangst med potetpure og løpstikke,

strandkrabbesaus og grønnkål og syltede polkabeter

298,- (2,4, 7, 9, 12)

DESSERTER

Lune Hardangerplommer med yoghurt is med anis og marengs

115,-(3,7,)

Sjokoladeterte med brunost, brunet hvit sjokolade, multer og multersorbet

115,-(1,3,7,)

Oster fra norske ystere servert med stikkelsbærkompott, pistasienøtter, honning og knekkebrød

115,-(1,7,8)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,

9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.

Julen på Klosteret

1 November -21 desember

Vi serverer julemat for grupper på min 20 pax

Tradisjonell julebuffet

Pinnekjøtt, svineribbe, eveangerkorv, grov medisterkake, julesaus, kålrotsatappe, rødkål og potet

Dessertbuffet og kaffe

650,-

3 retters julemeny

555,-

( ønsker du pinnejøtt I stedet for kalv hovedrett, 625,-)

Selskapsmenyer

 for lukkede selskap min 20 pax:

Meny 1.

Melkeposjert kveite med pastinakkpure, spinatolje, ristede hasselnøtter og urter

Gourmetkalv med kalvesaus, urtepoteter,sautert østersopp og vårløk

Fløterand med Jørns yoghurt, tindvedgele og bringebær

535,-

Meny 2

Kongekrabbe med ramsløkmajones, lakserogn, syltet rødløk og spirer

Rosmarinbakt lam med portvinsirup, potetpure og sauterte rotgrønsaker

Lys og mørk sjokolademousse tilsmakt med espresso og appelsin

535,-

Meny 3

Santa Kristina skinke med  mjødurtost, sommerhonning og ristede nøtter

Hardangerørret med kremet limesaus, røkte nøtter og grønne asparges

Tilslørte hardangerplommer med kremost og sprø krunsj

535,-

Tapasbuffet med 10 forskjellige tapas!

Blåskjell i urter, kjøttboller i tomatsaus, grillede kjeribber, grillspyd i koriander, kylling i sitron og timian,

daddler i bacon, serranoskinke, tomatsalat med marinerte oliven og salatost, marinert ørret med rødløk og pinjekjerner,

salat, Mjødurtost, tzatziki, aioli og hjemmebakt foccachia

445,-

Dessertbuffet med kaffe 110,-

Husets koldtbord med alt som trengs!

Roastbeef,skinke,kylling,reker,røkt ørret, spekeskinke,fenalår, waldorfsalat,potetsalat,tomatsalat, grønnsalat

friskefrukter, majones, remulade, sprø løk og hjemmebakt brød

390,-

Kakebuffet med kaffe 90,-

Havets fest bord, fylt til randen med alt det beste fra havet !

520,-

Dagpakke møtelokaler med kaffe, frukt , lunsj 365,- (minimum 15 personer)

Vi kan dekke til 48 personer i ett rom.

Vi har muligheter for å utvide til 80pax ved behov.

For booking

90505557