Klosteret Mat & Vinhus

Klosteret Mat & Vinhus er vårt selskapslokale i Nordnes Bydelshus. Klosteret 2. Her har vi selskaper,  vinsmakinger og mye annet gøy.

Vi kan dekke til 40 personer i ett rom, og vi har muligheter for å utvide i baren  med 15  sitte plasser ved behov.

Vi tar imot selskap på minimum 20 personer i eget lokale.

( er man under 20 pers tar vi 3000 kr i leie)

For booking kontakt oss på telefon 90 50 55 57 eller post@spisekroken.no

(I juli holder Klosteret og cateringen stengt.)

 

 

Selskapsmenyer

Meny 1
Melkeposjert kveite med pastinakkpure, spinatolje, ristede hasselnøtter og urter.
Gourmetkalv med kalvesaus, urtepoteter,sautert østersopp og vårløk.
Fløterand med Jørns yoghurt, tindvedgele og bringebær.

750,-

 

Meny 2
Kamskjell med ramsløkmajones, lakserogn, syltet rødløk og spirer
Rosmarinbakt lam med portvinsirup, potetpure og sauterte rotgrønsaker
Lys og mørk sjokolademousse tilsmakt med espresso og appelsin

750,-

 

Meny 3
Tronfjellskinke med  mjødurtost, sommerhonning og ristede nøtter
Fersk fiskefangst med sesongens grønnsaker, Bjærtnespoteter og blåskjellsaus
Tilslørte Hardangerplommer med kremost og sprø krunsj

750,-

 

Tapasbuffet med 10 forskjellige tapas
Blåskjell i urter, kjøttboller i tomatsaus, bbq spareribs, kyllingklubber, scampi, dadler i bacon, serranoskinke, tortillaruller, tomatsalat med marinerte oliven og salatost, marinert ørret med rødløk og pinjekjerner, salat, Mjødurtost, tzatziki, aioli og hjemmebakt foccachia

545,-

 

Dessertbuffet med kaffe
145,-

 

Husets koldtbord med alt som trengs
Roastbeef, skinke, kylling, reker, røkt ørret, spekeskinke, fenalår, waldorfsalat, potetsalat, tomatsalat, grønn salat, eggerøre, friske frukter, majones, remulade, sprø løk og hjemmebakt brød

490,-

1 nov-21 des:

Varm julebuffet med pinnekjøtt, svineribbe og tradisjonelt tilbehør.

Dessertbuffet og kaffe.

750kr

3 retters julemeny:

Marinert ørret med syltet rødløk, pinjekjerner,  spirer og urteolje

Gourmetkalv fra Sogn, rotgrønnsaker, asparges, Bjærtnespoteter og rødvinsaus

Fløterand med yoghurt fra Ostegården, marinerte bær og karamellisert pistasjnøtt

750 kr

Kakebuffet med kaffe
145,-

(har du med egne kaker koster det kr 90 per pers)

 

Havets festbord, fylt til randen med alt det beste fra havet
950,-

Dagpakke møtelokaler med kaffe, frukt, lunsj
465,- (minimum 15 personer)

 

Vi regner 4 timer på ett selskap, utover dette kommer leie på 2000 kr pr time.

Lokalet er ferdig dekket opp og klart når du kommer.

Har du bordkort, bordplan, spesiell pynt eller blomster- leveres dette til oss ettermiddagen før til avtalt tid og vi ordner alt for deg.

Endelig antall gjester må bekreftes seinest 4 dager før ankomst.