Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Klosteret Mat & Vinhus

er vårt selskapslokale i Nordnes Bydelshus. Klosteret 2.

Her har vi selskaper,  vinsmakinger og mye annet gøy.

Følg med på våre facebook-sider for en oppdatering om hva som skjer.

Julen på Klosteret

1 November -21 desember

Vi serverer julemat for grupper på min 20 pax

Tradisjonell julebuffet

Pinnekjøtt, svineribbe, eveangerkorv, grov medisterkake, julesaus, kålrotsatappe, rødkål og potet

Dessertbuffet og kaffe

650,-

3 retters julemeny

Kveite og brissel med grillet purreløk, kaffemajones, estragon og rosepepper.

Gourmetkalv fra Sogn med ølsaus, kremet sellerirot,

østersopp grønnkål, plommer og ristede kastanjer

Sjokolade og lakris, tindved, marinerte bjørnebær og hvit sjokoladekrunsj.

525,-

( ønsker du pinnejøtt I stedet for kalv hovedrett, 625,-)

Selskapsmenyer

 for lukkede selskap min 20 pax:

Meny 1.

Melkeposjert kveite med pastinakkpure, spinatolje, ristede hasselnøtter og urter

Gourmetkalv med kalvesaus, urtepoteter,sautert østersopp og vårløk

Fløterand med Jørns yoghurt, tindvedgele og bringebær

525,-

Meny 2

Kongekrabbe med ramsløkmajones, lakserogn, syltet rødløk og spirer

Rosmarinbakt lam med portvinsirup, potetpure og sauterte rotgrønsaker

Lys og mørk sjokolademousse tilsmakt med espresso og appelsin

525,-

Meny 3

Santa Kristina skinke med  mjødurtost, sommerhonning og ristede nøtter

Hardangerørret med kremet limesaus, røkte nøtter og grønne asparges

Tilslørte hardangerplommer med kremost og sprø krunsj

525,-

Tapasbuffet med 10 forskjellige tapas!

Blåskjell i urter, kjøttboller i tomatsaus, grillede kjeribber, grillspyd i koriander, kylling i sitron og timian,

daddler i bacon, serranoskinke, tomatsalat med marinerte oliven og salatost, marinert ørret med rødløk og pinjekjerner,

salat, Mjødurtost, tzatziki, aioli og hjemmebakt foccachia

415,-

Dessertbuffet med kaffe 110,-

Husets koldtbord med alt som trengs!

Roastbeef,skinke,kylling,reker,røkt ørret, spekeskinke,fenalår, waldorfsalat,potetsalat,tomatsalat, grønnsalat

friskefrukter, majones, remulade, sprø løk og hjemmebakt brød

350,-

Kakebuffet med kaffe 90,-

Havets fest bord, fylt til randen med alt det beste fra havet !

520,-

Dagpakke møtelokaler med kaffe, frukt , lunsj 365,- (minimum 15 personer)

Vi kan dekke til 48 personer i ett rom.

Vi har muligheter for å utvide til 80pax ved behov.

For booking

90505557