Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Phone: +47 55 23 01 15
Fax: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Spisekroken Straume er vår lillesøster på Sotra!

tel 95850550 straume@spisekroken.no

Her serverer vi digg lunsj og gode snadderetter. Vi har og spennende forretter, hovedretter og desserter. Du er velkommen for en enkel kopp kaffe, ett glass vin eller bare en prat:) Vi har flotte selskapslokaler og vi er knallgod på catering!

Snaddermat og lunsj

Pizza med Verdens beste Fanaost, brie fra Krokeide, fennikelsalami, honning, artisjokk og basilikum 139,- (1 hvete,7,12)

Pizza med verdens beste fanaost og bogskinke 139,-( i hvete,7)

Ørretsmørbrød med syltet fennikel, ørretrognmajones, agurk, salat og vinagrette 139,-( i hvete, 3,7, 12)

Grillet toast med blåmuggost, aprikoskompott, walnøtter og revet ost, salat og vinagrette. 139,-(1 hvete,7,8,12) Roastbeefsmørbrød av kalv med syltede grønnsaker, estragonmajones, sprø potetflak og salat med vinagrette 159,( 1 hvete, 3,12)

Kalveburger med fanaost og bacon, tomat, salat, caleslaw, sylteagurk, paprikamajones og småpoteter 195,-(1 hvete, 3,7,12)

Kyllingsalat med kylling fra Jæren, syltet blomkål, chevre, sprø jordskokk, bakte småtomater, Tind spekepølse , syltet rødløk og basilikumpesto 175,-(7,12)

Grillede ribber av geitekilling i hvitløk og urter servert med tomatsalat, feta, tzatziki laget på yoghurt fra Ostegården og småpoteter 175,-

Kremet fiskesuppe med ferske blåskjell, hvit fisk, grønnsaker og cremefraiche 175,-(4,7,9,12,14)

Eplekake med vaniljeis 89,-

Til barn under 12 år lager vi alle retter i halv porsjon til halv pris.( gjelder ikke pizza) Burger 80,- Pasta med fløtesaus 80,-

FORRETTER

Kremet fiskesuppe med blåskjell, grønnsaker og hvit fisk 135,- (4,7,9,12,14)

Krabbe med sitrusmajones, urte og spiresalat med agurk og fennikel, ørretrogn og knekkebrød 145,- (1 hvete,2,3,12)

Grillede kyllinghjerter med spøstekt løk. brent løk, løkmajones og frisk salat vendt i black garlic vinagrette 145,- (3, 12,)

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn og ølbraiserte kalvekjaker med Annapotet, ølsaus, sautert selleri og gresskar, bakt rødløk og sprø potetsticks 298,- (1 bygg,7,9,12)

Fersk hvit fiskefangst med smørstekte grønne grønnsaker, poteter fra Bjærtnes, kremet cayennesmørsaus med sitrus og revet eggeplomme 298,-(3,4,7,9,12)

Langtidsbakt andelår fra Holte gård servert på kremede speltperler fra Holli mølle, svart peppersaus, grillet kål, honningbakt pastinakk og jordskokkchips 298,-(1 spelt,7,9,12)

DESSERTER Ostekake med smak av tindved på kjeksbunn servert med tindvedsorbet 125,- (1 hvete 3,7,)

Jørns yoghurt med en smak av eple og anis, pistasienøtter og eple- basilikumsorbet 125,- (,3,7,8)

Sjokoladeterte med smak av appelsin med karamellflarn og bringebærsorbet 125,- (1 hvete,3,7,)

Trippelmeny Tre forskjellige forretter på ett brett

Deretter følger vår spesialitet KALV til hovedrett …

og til slutt tre desserter på ett brett 575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

Allergener: (Merket i menyen med nummer i parentes) 1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.