Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Phone: +47 55 23 01 15
Fax: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Spisekroken Straume er vår lillesøster på Sotra!

Pinsen, søn 9 og man 10juni er vi stengt!

tel 95850550 straume@spisekroken.no

Her serverer vi digg lunsj og gode snadderetter. Vi har og spennende forretter, hovedretter og desserter. Du er velkommen for en enkel kopp kaffe, ett glass vin eller bare en prat:) Vi har flotte selskapslokaler og vi er knallgod på catering!

Sommer Meny!

 

Hvitvins kremede blåskjell med hvitløk og persille og ramsløkmajones

149,-(7,12,14)

Rekesandwich med ørretrognmajones, syltet fennikel, agurk, salat og vinagrette

149,-(1 hvete,2,12)

 

Grillet toast med Haukeli chevre,honning

walnøtter og revet fanaost ost, salat og vinagrette.

139,-(1 hvete,7,8,12)

 

Kyllingsandwich med kylling fra Holte gård, syltet rødløk, spirer,

estragonmajones, sprø potetflak og salat med vinagrette

159,( 1 hvete, 3,12)

 

Ost og skinkeplanke fra gode norske produsenter med hjemmelaget knekkebrød, kompott, honning og salte valnøtter

189,-( 1 hvete7.8)

 

Fiskeburger med hele fiskestykker av dagens fangst, salat med syltet rødløk og agurk, majones tilsmakt med tørket tang og salte poteter.

175,-(1 hvete,3,4,10,12)

 

Okseburger av kvernet brisket og shortribs gratinert med «Konrad ost»,

karamellisert løk,salat, sennespsmajones og småpoteter

195,-(1 hvete, 3,7,12)

 

Sommersalat med spekeskinke,jorbær,mango,fiken,

syltet blomkål, chevre, sprø jordskokk,

og basilikumpesto

175,-(7,12)

 

Pizza med Verdens beste Fanaost, fennikelsalami, honning,

artisjokk og basilikum

139,- (1 hvete,7,12)

 

 

 

 

Forretter

Grillede grønne asparges med ramsløkmajones og fenalår fra Tveite gård på Voss

135,-

Blåskjellsuppe med sprø jordskokk og urteolje

135,-

Hardangerørret syltet med grønnsaker, tangmajones, knekkebrød og dill

135,-

Hovedretter

Gourmetkalv fra Sogn med eplebraiserte kalvekjaker, eplesaus, pastinakk og spinatpure, småpoteter fra Bjærtnes og vårens grønnsaker.

298,-

Dagens ferske fiskefangst med kremet hvitvin og blåskjellsaus, reddiker, neper, vårløk, potetpure og sprø persillerot.

289,-

Desserter

Sjokoladefudge med hvit sjokoladetrekk, sprø hvit sjokolade, salte valnøtter og solbærsorbet

125,(3,7,8)

Jørns yoghurt og fløterand med sommerens friske bær og bringebærsorbet

125,- (3,7)

Rabarbraostekake med snøfrisk, bakt rabarbra og rabarbra sorbet

125,- (1 hvete3,7)

 

 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

 

Deretter følger vår spesialitet KALV til hovedrett

 

… og til slutt tre desserter på ett brett

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

Allergener:(Merket i menyen med nummer i parentes)

  1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
  2. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.