Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Cateringmeny

Vi har en fristende og smaksrik cateringmeny med spennende retter for enhver smak.

Vår meny spenner fra enkle lunsjer og møtemat til fristende festmåltider.

Ta kontakt, vi ordner det meste!

Minimum 10 pax.

Middelhavstapas

Lime marinerte scampi

Grillede fiskespyd i sesam, lime og ingefær

Krydrede kjøttboller i tomat og basilikum

Grillspyd med kalv i koriander og hvitløk

Chili dampede blåskjell

Serranoskinke med marinerte oliven

Rødløksmarinert røkelaks med ruccola

Reker i mango og hvitløk

Dadler i bacon

Tortillaruller med kremost, spekemat og urter

Grillede poteter, marinerte tomater, fetaost,

Tzatsiki og brød

Aioli

315,- 

Husets Koldtbord

Marinert skinke med frisk salat og rømmedressing

Fenalår med frisk frukt

Spekeskinke med waldorfsalat

Tind spekemat med tomatsalat

Roastbeef av kalv med sprø løk og remulade

Sitron og timianmarinert kylling med potetsalat

Reker med majones, sitron og basilikum

Røkelaks med eggerøre

Kvalitetsbrød og smør

260,-

Havets festbord

Store reker med sitron og majones

Krabbeskjell med rouille

Krabbeklør med søt chili saus

Chili og lime marinerte scampi

Varmrøkt krydderlaks med dillsaus

Røkt ørret med eggerøre

Hvitløksdampede blåskjell

395,-

Tillegg for fersk hummer: 200,-

Ønskes varm mat i tillegg kan vi selvsagt ordne det!

Lunsjbuffet

Pastasalat med cherrytomat og basilikum

Sitron og timianmarinert kylling med potetsalat

Røkelaks med eggerøre

Svinebog med waldorfsalat og frisk frukt

Store reker med sitron og majones

Tomatsalat med feta og oliven

Hjemmebakt brød og smør

190,-

Tre retters catering

Kongekrabbe med eple og karriaioli

Gourmetkalv med  estragonsaus, sauterte grønnsaker og amandinepoteter

Vanilje og sitruspanacotta med pasjonsfrukt

450,-

Santa Kristinaskinke med rødløksvinagrette og pinjekjerner

Rosmarin og hvitløksbakt lammeskank med rødvinssaus, smørstekte grønnsaker og kremede timianpoteter

Lys og mørk sjokolademousse tilsmakt med appelsin og espresso

450,-

Røkt ørret med koriander og mango

Langtidsbakt andelår med potetpure, sherrysaus og  bakte grønnsaker

Bringebærmousse på nøttebunn med lakris og popcorn

450,-

Tilbehør kan varierer litt etter tilgang, sesong og kokkens valg.

Maten leveres i varmekasser til min. 10 pers.

Ønsker du kokk i tillegg: 2000,-

Våre gode snadderretter

Super overtidsmat eller en snadder lunsj!

Kleftiko

Geitekilling bakt i ovn med poteter, hvitløk, fetaost, løk, timian, paprika, sitron og grov pepper

185,-

Ovnsbakt kyllingbryst med gresk salat, tzatziki og sesampoteter

145,-

Kalvefrikasse

Nydelig lys og mør kalv i kremet urtesaus med gode ferske grønnsaker og poteter

140,-

Oksehøyrygg i smakfull saus av rødvin, bønner, chili og bacon

179,-

Klosterlunsj

 Santa Kristinaskinke, mjødurtost fra Fana, røkt ørret, marinert kylling, brie, honning, salat og Jørns yoghurt dressing

159,-

Påsmurte chiabatta med ferskt pålegg

fra 79,-

Dobbelt kyllingsmørbrød med egg og bacon

89,-

Utkjøring 200 kr.

Alle varmekasser må leveres tilbake innen 1 uke.