VELKOMMEN TIL SPISEKROKEN

Spisekroken på Klosteret på Nordnes ble åpnet i 1996. I en rekke av typiske gamle bergenshus, er restauranten «klemt» inn mellom boliger.

I trange, skakke og sjarmerende lokaler har vi funnet vår plass, og her har vi nå vært i 23 år.

Vi har en uformell atmosfære og har plass til alle. Her har kokker og vinkelnere sammen med lærevillige lærlinger skapt gode gjesteopplevelser opp gjennom årene.

MENYEN VÅR

Menyen vår endres etter sesongene. Vi har fokus på gode råvarer og veldig gjerne fra lokale bønder der det er mulig. Spesialiteten vår er kalv, og nye retter av kalv dukker alltid opp på menyen vår.

Kokkene lager rause porsjoner og vi liker å utfordre littegran.

Hver vår dukker geitekilling opp på menyen vår og vi lager spennende retter av dette gode kjøttet.

Fisken vår er villfanget hvit fisk. Den endres fra dag til dag etter hva fiskeleverandøren vår har å by på.

Vi har også alltid gode oster fra spennende norske ystere på menyen.

RESTAURANT I BERGEN, CATERING OG SELSKAPSLOKALER

Klosteret Mat & Vinhus er selskapslokalene våre i Nordnes bydelshus. Huset har historie tilbake til tidlig 1700tallet. Bergens eldste bevarte veggmalerier er det noen spor av igjen her. Her har vært herskapshus, Scandinavi Hotel, gamlehjem og Bydelshus. Nå er første etasjen våre fine selskapslokaler med en liten bar og plass til 50 gjester. Her tar vi imot selskaper på min 20 personer til alle anledninger.

Vi driver også med catering. Vårt catering kjøkken er kjent for å servere god mat i rikelige porsjoner. Vi er litt annerledes, gjør ting på vårt eget vis og får skryt for det.