Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Spisekroken Straume, på Sotra så dagens lys  15 mars 2018!
Spisekroken Straume serverer vår velkjente og kjempegode mat slik vi har gjort i 22 år på Klosteret.
På Straume åpner vi til lunsj kl 11.30 og disker opp med skikkelig digg lunsj!
Vi har flotte lokaler og vil også ha plass til forretningsmiddager, lukkede selskap, runde dager, konfirmasjoner og ikke minst bobler og shopping;)
Vi steller i stand vinmiddager med gode vinprodusenter og alle typer kjekke selskaper på kveldstid.

Du er hjertelig velkommen inn for bare en kopp kaffe eller ett glass vin:)

Du kan booke bord på Straume@spisekroken.no

eller tlf 958 50 550

Snaddermat og lunsj

Pizza med verdens beste Fanostost og bogskinke

139,-( 1 hvete,7)

Pizza med Verdens beste Fanaost, blåmuggost, Tind Spekepølse, honning,

salte pinjekjerner og frisk salat

139,- (1 hvete,7,12)

BBQ okseburger med Fanaost, bacon, caleslaw, tomat, rødløk,

salat, sylteagurk og stekte poteter

195,-(1 hvete, 3,7,12)

Kyllingsalat med kylling fra Stange, syltet blomkål, chevre, sprø jordskokk,

bakte småtomater, Tind spekepølse , syltet rødløk og basilikumpesto

175,-(7,12)

Roastbeefsmørbrød av kalv med syltede grønnsaker,

estragonmajones, sprø potetflak og salat med vinagrette

159,-( 1 hvete, 3,12)

Fiskeburger med biter av hvit fisk, frisk salat, kremet yoghurtdressing med gulrot, rødkål og grønnkål, eplemajones og småpoteter

185,-( 1 hvete,3,4,7,12)

Smørbrød med brie fra Ostegården, Æraskinke,

bakt paprika, balsamicosirup, pesto, salte valnøtter, salat og vinagrette.

139,-( 1 hvete,7,8,12)

Lun leverpostei med grillet sopp og bacon, ripsgele, salat,

syltet rødløk ,sylteagurk og persillerotchips

159,-( 1 hvete,12)

Kremet fiskesuppe med ferske blåskjell, hvit fisk, grønnsaker og cremefraiche

175,-(4,7,9,12,14)

Til barn under 12 år lager vi alle retter i halv porsjon til halv pris.( gjelder ikke pizza)

Burger 80,- Pasta med fløtesaus 80,-

FORRETTER

Kremet jordskokksuppe med steinsoppolje og ristede solsikkekjerner

135,- (7,12)

Æraskinke med feldtsalat, Bjertnæs poteter, syltet rødløk, rømmedressing og knekkebrød
145,- (1 emmer og hvete,7,12)

Kamskjell med hasselnøtt og persillerotpure, bakt stangselleri samt sherry og appelsin sirup

145,- (7, 8 hasselnøtt, 9, 12, 14)

HOVEDRETTER

Gourmetkalv fra Sogn med Annapotet, gresskarpure, timian og anissaus,

bakt persillerot, syltet gresskar og broccolini

298,- (7,9,12)

Torsk med smørstekte røtter og fennikel, speltperler med spinat,

syltet blomkål, jordskokkchips og dillsmørsaus

298,- (1 spelt,4,7,9,12)

Reinsdyrbiff med hasselbakt rødbet og potet fra Bjertnæs,

rosenkål, knutekålpure samt portvinsaus

320,-

(7,9,12)

DESSERTER

                    Terte fylt med solbæreggekrem og italiensk marengs, salte valnøtter,

karamellkjeks og solbærsorbet

125,- (1 hvete 3,7,8)

Pistasjkrydderkake med pistasjkremost og salt Jørns yoghurtis

125,- (1, hvete, havre,3,7,8)

Sjokolade og lakriskrem med bringebærsorbet og brunet hvit sjokolade

125,- (3,7,12)

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett

 

Deretter følger vår spesialitet KALV til hovedrett

… og til slutt tre desserter på ett brett

575,-

Vinpakke 345,-

Juicepakke 185,-

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

  1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
  2. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.