Spisekroken
Klostergaten 8, 5005 Bergen, Norway
Telefon: +47 55 23 01 15
Telefaks: +47 55 90 03 87
post@spisekroken.no


 

Trippelmeny

Tre forskjellige forretter på ett brett:

Santa Kristina skinke med hvit geitost rullet i aske, ristede gresskarkjerner, honning og feltsalat med rødbetvinagrette

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

Blåskjellsuppe med ramsløkolje og syltet jordskokk

(2,3,4,7,9,12,14)

Deretter følger vår spesialitet til hovedrett:

Gourmetkalv fra Sogn på to vis, eplesaus,

mandelpoteter fra Røros og persillerotpure med syltet lilla gulrot 

 (7, 9, 12) 

… og til slutt tre desserter på ett brett:

Marengs med lakrisrot, eggekrem med lakris,

bringebærsaus og  bringebærsorbet . 

Mørk sjokoladekrem med solbærskum, karamelsiserte pistasienøtter og mandler. 

Fjellblåiskrem, valnøtt og aprikos, samt fikenmuffins og hvit sjokoladeganach

(1hvete,3,7,8)

575,-

Vinpakke 325,-
Juicepakke 185,-

FORRETTER

Santa Kristina skinke med hvit geitost rullet i aske,

ristede gresskarkjerner, honning og feltsalat med rødbetvinagrette

135,- ( 3,7,12.)

Hardangerørret med syltede grønnsaker, eggekrem, sennepsflak, sprøtt brød og raspet egg.

135,- (2, 4, 7, 9, 12, )

HOVEDRETTER 

Gourmetkalv fra Sogn på to vis, eplesaus,

mandelpoteter fra Røros og persillerotpure med syltet lilla gulrot

289,- (7, 9, 12)

Dagens ferske villfiskfangst med bakte reddiker, syltet fennikel,

 grønnkål, kjørvel og sitronsmør samt løpstikkepotetpure

289,- (4, 7)

DESSERTER

Marengs med lakrisrot, eggekrem med lakris,

bringebærsaus og bringebærsorbet

110,-( 3, 7, 8)

Mørk sjokoladekrem med solbærskum, karamelsiserte pistasienøtter og mandler samt ripskonfekt og nugattkonfekt med hasselnøtt

110,-( 3,7,8)

Allergener:

(Merket i menyen med nummer i parentes)

1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.